Kérdése van? Árajánlatot szeretne?

Hívjon:

Árak

Munkavédelmi alapcsomag:
15.000 Ft + Áfa-tól*!

Tűzvédelmi alapcsomag:
25.000 Ft + Áfa-tól*!

Környezetvédelmi alapcsomag:
45.000 Ft + Áfa-tól*!

*Az árak függenek a tevékenységtől, a telephelyek számától és az átlagos állományi létszámtól! Cégére szabott szolgáltatatásunkról kérje árajánlatunkat még ma!

További áraink >

Rólunk mondták

"Hiteltanácsadó cég vezetőjeként most szembesültem azzal, hogy nekünk is kötelező kockázatértékelést csináltatnunk! Már előre féltem ennek a díjától, de szerencsére a Mebiz Bt.-nél kedvező árakat és korrekt szolgáltatást találtam. Csak ajánlani tudom!"

T. Zoltán, Érd

További vélemények rólunk >

Legfrissebb hírek

Közös képviselők figyelem!

A 30/1996 (XII.6.) BM rendelet január 1.-jei módosítása kapcsán néhány új rendelkezés lépett életbe, amely a társasházak tűzvédelmét is érinti!

folytatás >>

Helyszíni munkavédelmi oktatás

online munkavédelmi oktatásA munkavédelmi jogszabályok törvényi előírásai szerint elkészítjük az oktatási anyagot és a megrendelővel egyeztetett helyszínen megtartjuk az oktatást. Számítógépes hálózattal rendelkező cégeknél online formában is meg tudjuk tartani a munkavédelmi oktatást.

A jelenleg hatályos munkavédelmi törvény szerint a munkáltatónak a munkavédelmi oktatás során kell arról gondoskodnia, hogy a munkavállaló

 1. munkaszerződés hatályba lépése előtt,
 2. munkakör vagy munkahely változása esetén,
 3. új technológiai rendszer bevezetésekor
 4. munkaeszköz átalakítása vagy új munkaeszköz üzembe helyezése esetén,
 5. a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkavégzés bármelyik követelményének megváltozásakor,

megtanulja és a foglalkoztatás időtartama alatt végig birtokában legyen az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteinek, megismerkedjen a szükséges információkkal, utasításokkal és szabályokkal.

A munkavédelmi oktatást minden esetben munkaidőben szükséges megtartani, és esetenként - a megváltozott munkakörülményeket alapul véve - meg kell ismételni. A munkavédelmi oktatás elvégzését a témakör megnevezésével és a résztvevők aláírásával együtt kell archiválni.

Munkavédelmi oktatás árak:

Áraink függnek a munkavállalók, a munkakörök és a telephelyek számától, valamint a tevékenységtől. Személyre szabott árajánlathoz kérjük töltse ki ajánlatkérő ívünket vagy írjon emailt és kollégáink rövidesen felkeresik Önt kedvező árajánlatunkkal.

Néhány tájékoztató jellegű ár:

 • Munkavédelmi oktatás (akár online formában is): 5.000 Ft + áfától
 • Munkavédelmi és tűzvédelmi oktatás (akár online formában is):
  8.000 Ft + áfától

Munkavédelem bővebben

Kinek van rá szüksége?

 • Minden munkavállaló foglalkoztatása megkezdése előtt, utána a foglalkozás-egészségügyi orvos által előírt időközönként részt kell vegyen munkaköri alkalmassági vizsgálaton.
 • Minden vállalkozásnak, minden általa végzett tevékenység (ek) re kötelező elkészíttetnie a munkahelyi kockázatértékelést a tevékenység megkezdése előtt. A kockázatértékelést 3 évente újból el kell készíteni, valamint soron kívül, ha a tevékenységben, technológiában, munkaeszközökben, munkakörnyezeti tényezőkben (zaj, klíma, rezgés) változás következik be, valamint súlyos munkabaleset esetén.
 • Minden munkáltatónak szabályoznia kell az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés személyi, tárgyi, szervezeti felépítését. Ennek legáttekinthetőbb és legjobban kezelhető formája a munkavédelmi szabályzat.
 • Minden munkahelyen (legyen az saját tulajdonú, vagy bérelt) kötelező a villamos hálózat kialakítása után, illetve az után 3 évente elvégeztetni az érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálatot.
 • Minden munkahely minden munkavállalójának kötelező munkába lépése előtt, azt követően évente ismétlődő jelleggel, munkakör, technológia vagy munkahely megváltozásakor, új munkaeszköz (termelő gép, eszköz) üzembe helyezésekor munkavédelmi oktatáson részt vennie. Az oktatás tényét oktatási naplóban a tematika megjelölésével, a résztvevők aláírásával dokumentálni kell.
 • Veszélyes munkaeszköz beszerzése után kötelező a munkavédelmi szempontú előzetes vizsgálat elvégzése, illetve a munkaeszköz, technológia írásos üzembe helyezési dokumentációjának elkészítése, valamint az üzemelés során az előírt időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzése.
 • Emelőgépek üzemeltetése (targoncák, daruk, futómacskák) esetén kötelező a beüzemelés előtti és az azt követő időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálatok, szerkezeti, fővizsgálatok elvégzése, emelőgép napló, darukönyv vezetése.
 • Kézi targoncák (béka) esetében kötelező az időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálat elvégeztetése
 • Minden munkahelyen kötelező elkészíteni az egyéni védőeszközök juttatási rendjének belső szabályozását
 • Minden munkahelyen biztosítani kell elsősegélynyújtó munkavállalók jelenlétét, valamint munkahelyi elsősegély-elszerelés készenlétben tartását az elsősegélynyújtó hely kijelölésével.

Kérdése van? Árajánlatot szeretne?

Hívjon: 06/30-373-5531

Vagy írjon:

Ajánlatkérés

A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!

MIRE KÉR AJÁNLATOT?

Folyamatos átalánydíjas szolgáltatás

MUNKAVÉDELEM

Komplex munkavédelem
Munkavédelmi szabályzat
Munkavédelmi oktatás
Kockázatértékelés

TŰZVÉDELEM

Komplex tűzvédelem
Tűzvédelmi szabályzat
Tűzvédelmi oktatás
Kiürítés számítás
 
Ajánlatkérő neve*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telelefonszám*:
Telephelyek száma:
  db
Munkakörök száma:
  db
Teljes létszám:
  fő

Megjegyzés:

ÖT meg HÁROM:

Ellenőrző mező, kérem írja be az eredményt kisbetűkkel! (robotok kiszűrésére szolgál)